אם יש לך עלה דפנה, פפריקה, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: קרם עוף גולש, גולש עוף ופטריות עם ניוקי, ו עוף גולש (תבשיל עוף).
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית מלח ומוסיפים אותו למחבת. לבשל את העוף עד השחמה, מפנה, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
2
הסר.
3
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום למחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את פפריקה, קמח, קאיין למחבת. לבשל, לערבב, במשך 30 שניות. מערבבים במרק, עגבניות, את הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, קורנית, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
עגבנייה
פלפל קאיין טחון
פפריקה
מרק
קמח לכל מטרה
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף נעשה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
7
הסר את עלה המפרץ ולהוסיף את הפטרוזיליה ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
עלי דפנה
פטרוזיליה
1
מגישים את הגולש עם spaetzle, אטריות חמאה, או מבושל או פירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פסטה
2
המלצת יין: עם המנה הזאת, זה טבעי להתנסות עם אחד המספר הגובר של האדומים המיובאים מהונגריה. נסה אגרי ביקבר או זני כגון מרלו או קברנה סוביניון.