פפרדלה פטריות גבינה היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן,חזיר מעדנייה, מחממים את הברוילר. הביאו סיר מים לרתיחה, ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: בשר צבי + פפרדלה פטריות, פפרדלה פטריות שום, ו פפרדלה פלפל ופטריות.
הוראות
1
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את החזיר, הבצל, השום ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל שקוף, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות; מבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, עד להטמעה, 1 דקה.