פפרדלה פטריות גבינה
פפרדלה פטריות גבינה היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן,חזיר מעדנייה, מחממים את הברוילר. הביאו סיר מים לרתיחה, ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: בשר צבי + פפרדלה פטריות, פפרדלה פטריות שום, ו פפרדלה פלפל ופטריות.
הוראות
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר, הבצל, השום ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל שקוף, כ -4 דקות.
מוסיפים את הפטריות; מבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, עד להטמעה, 1 דקה.
מוסיפים בהדרגה את החלב למחבת, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב עד שהם סמיכים וקרמיים, כ -3 דקות; מסירים מהאש.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -4 דקות. שומרים 1/2 כוס ממי הבישול, ואז מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם הרוטב.
מוסיפים למחבת את הווארטי, הפטרוזיליה ו -3 כפות הפרמזן וזורקים בעזרת מלקחיים. אם הרוטב נראה סמיך, הוסיפו בהדרגה את מי הבישול השמורים כדי להשתחרר.
מפזרים את 3 כפות הפרמזן הנותרות. צולים עד מבעבע, כ -4 דקות.