פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון
גשו לסופר וקנו את פפרדלה, גראנה פאדנו, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, פפרדלה קרמית עם כרישה ובייקון, ו חמאה שמנת, בייקון וכרישה פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד גדול חום overmedium.
הוסף בייקון ומבשל, בוחשלעתים קרובות, עד השומן הוא שניתנו בייקון iscrisp, 5-8 דקות.
להוסיף כרישה ועליונה עם מלח. להגדיל את החום בינוני-גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרישה להתחיל חום, 5-8 דקות.
מוסיפים שמנת, קורנית, ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה, reducheat, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilsauce מעובה ומצפה את הגב של אספון, 5-8 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
מסננים פסטה, הזמנת 2 כוסספסטה בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה, פרמזן, ו 1 כוס pastacooking נוזל לרוטב ומערבבים למעיל.להגדיל את החום בינוני ונמשךחריכה, הוספת נוזל בישול נוסף נחוץ, עד פסטה מעילי רוטב.