קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

פפריקה ותפוז ריחני פירה בטטות

פפריקה ותפוז ריחני פירה בטטות
Paprikan וכתום ריחני פירה בטטות דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך פפריקה, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. נסו תפוז ריחני פירה בטטה, תפוז-בורבון פירה בטטות, ו פירה בטטות עם תמצית תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ולקצוץ גס את תפוחי האדמה המתוקים. מכסים במים ומביאים לרתיחה בסיר גדול. מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה המתוקים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומחזירים את הבטטות לסיר החם. מועך את תפוחי האדמה עם המניה והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את מיץ התפוזים ו 2 כפות של גרידת התפוזים. ואז מוסיפים את הקורנית, פפריקה, קינמון ופלפל. לטעום ולהתאים את התיבול. מכסים ומסירים מהחום ומגישים מיד. כדי להתחמם, ליצור אמבט מים על ידי הצבת הסיר של פירה ב 1 אינץ ' בעדינות מבשלים מים בסיר גדול יותר או מחבת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת