פקאן ויהלומי דבש
גשו לסופר וקנו מלח, סוכר חום, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו פקאן ויהלומי דבש, יהלומי עוגיות פקאן, ו צ'ואי פקאן יהלומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Line 9-by-13-inch תבנית אפייה על התחתונה 2 צדדים ארוכים עם גיליון של רדיד אלומיניום כבד, מוודא כי לסכל הוא חלק overhangs העליון של מחבת על ידי לפחות 4 אינץ ' משני הצדדים. רדיד ערפל עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, סוכר ומלח של קונדיטורים במעבד מזון ודופק פעם או פעמיים.
מוסיפים חמאה ומעבדים עד שהבצק יוצר גוש כאשר הוא נלחץ, כ-30 שניות.
מפזרים תערובת על פני החלק התחתון של מחבת ולחץ לתוך שכבה אפילו, לוודא שאין סדקים.
אופים את הקרום עד שהוא נראה יבש, 18כ-20 דקות.
הפוך מילוי: להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°.
מערבבים דבש, סוכר חום ומלח בסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום ומבשלים עבור 2minutes מבלי לערבב.
מוסיפים חמאה ושמנת ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים.
יוצקים מילוי חם באופן שווה על הקרום. השתמש בגב כף כדי להפיץ אגוזים באופן שווה. להחזיר מחבת לתנור ואופים עד מילוי מבעבע מעט השחמה, 18 עד 20 דקות.
העבר מחבת מתלה תיל להתקרר לחלוטין. הפעל סכין קטנה בין מחבת ומאפה בצדדים ללא רדיד. הרם רדיד ממחבת על קרש חיתוך ולהשתמש סכין משונן לחתוך 30 יהלומים.