פקאן-עוגיות קינמון עם בננות ודולסה דה לצ'ה
אם יש לכם סוכר, שוקולד, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו פקאן-עוגיות קינמון עם בננות ודולסה דה לצ'ה, בננות תינוק חמות עם רוטב דולצ'ה, ו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350?פ בקערה בינונית, לערבב ביסקוויק, 2 כפות סוכר, פקאן וקינמון.
מוסיפים 1/2 כוס הקרם; מערבבים עד צורות בצק רכות.
על גיליון עוגיות ungreased, טיפה בצק על ידי 1/4 כוסות בנפרד 2 אינץ'; טפיחה לתוך סיבובים, על 3/4 אינץ ' עבה.
מפזרים צמרות עם 1/2 כפית סוכר.
אופים 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב לחלוטין.
בקערה עמוקה גדולה ומקוררת, לנצח הנותרים 1 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
באמצעות סכין משונן, לחתוך בזהירות shortcakes במחצית אופקית.
מניחים את החצאים התחתונים על 4 צלחות קינוח; להפיץ כל אחד עם 1 כף דולצ ' ה דה leche. למעלה כל אחד עם 1/2 בננה פרוסה, 3 כפות קצפת 1/2 כפית שוקולד מגורד. מכסים עם חצאים העליונים של shortcakes. למעלה כל אחד עם 3 כפות קצפת ו 1/2 כפית שוקולד מגורד.