פרגולה בסגנון ריזוטו עם פטריות, Abbamele, וגבינת עיזים (פרגולה kin Antunna E Crapinu)
פרגולה בסגנון ריזוטו עם פטריות, Abbamele, וגבינת עיזים (פרגולה kin Antunnan E Crapinu) עשוי להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. אם יש לך מים, אגוזי מלך, פרגולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרגולה עם אספרגוס וגורגונזולה, פרגולה עם דלורית מטוגנת ועגבניות, ו תרנגולת גינאה עם מתכון פרגולה תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרק ו 1 כוס מים בסיר מעל חום בינוני; להביא לרתיחה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
להוסיף שאלוט; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פרגולה ומלח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
הגדר בצד תערובת מרק 1/4 כוס; לכסות ולשמור חם.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 15 דקות בסך הכל).
מערבבים בתערובת מרק 1/4 כוס שמורה, עירית, גבינת עיזים, ו 1 1/2 כפיות abbamele.
טפטוף כל מנה עם 1/4 כפית abbamele.