פרגולה עם בצל חרוך ועגבניות שרי קלויות
צריך תוספת טבעונית? פרגולה עם בצל חרוך ועגבניות שרי קלוי יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט סתיו של תירס, עגבניות שרי, בצל ירוק קלוי בתנור, פהיטות סטייק עם בצל בגריל, פלפלים, ועגבניות שרי קלויות עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו מחבת-עגבניות שרי חרוכות עם בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה, לזרוק את העגבניות עם שמן זית.
מוסיפים את רוזמרין ואת ענפי הקורנית ומתבלים עם מלח ופלפל.
אופים במשך כ 40 דקות, עד העגבניות מוכנים להתפוצץ. הפשיטו את העלים הפריכים מגבעולי העשב; השליכו את הגבעולים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את הבצלים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני עד חרוך יפה אבל עדיין פריך במרכז, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים את הבצלים לתבנית אפייה.
מוסיפים את החומץ ואת 1/4 כוס שמן זית ואופים במשך 20 דקות, עד למכרז.
תן לבצלים להתקרר בנוזל, ואז לקצוץ אותם בגסות. שמור את הנוזל.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את פרגולה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פרגולה הוא אל דנטה, על 15 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בעוד הפרגולה עדיין חמה, מוסיפים את הבצל ואת נוזל הבישול שלהם, יחד עם העגבניות ועשבי תיבול פריכים. מערבבים בחומץ ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם בזיליקום ומגישים.