פרוס סטייק Sloppy Johnnies עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך סירופ אגבה, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Bloody Johnnies, סטייק סינטה פרוס, ו סטייק פרוס עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תביא את הסטייקים לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
שים אותם בצלחת רדודה ולשפשף את שני הצדדים של הבשר בנדיבות עם שום. מתבלים עם מיורן, רוזמרין, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרז ' ורם
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
טפטוף עם מנה ליברלית של שמן זית כתית אקסטרה ולתת מרינדה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל גדולה על חום בינוני גבוה. גריל הסטייקים במשך 4 דקות בכל צד עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את הסטייקים מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח כמה דקות לפני חיתוך דק נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
6
בסיר קטן מעל חום בינוני, מוסיפים את מלאי הבשר, קטשופ, שום קצוץ, ווסטרשייר, סוכר חום כהה, חומץ והרבה פלפל שחור, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות לרוטב מרושל מושלם. הערה של קוק: נסה את אותו מתכון רוטב על גבי חזה עוף בגריל פרוס דק או ירכיים עבור עוף פרוס מרושל.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירס
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלאי בשר
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מגררים את השאלוט לקערה ומוסיפים את החרדל, האגבה או הסוכר וחומץ היין.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
להקציף בשמן זית כתית מעולה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מוסיפים את סלט הכרוב וזורקים למעיל. מתבלים במלח סלרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח סלרי
10
ערימת הבשר פרוס על החצאים התחתונים של הלחם, העליון כל אחד עם הרבה רוטב, סלט בצל ו/או ירקות חמים להתענג חמוצים. מכסים את החלק העליון של הלחם ומגישים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.