פרוסות פאי קל-צימוקים
קל-צימוקים פאי פרוסות הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך קרום עוגה, צימוקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, תפוח צימוקים קל ללא גלוטן מלית, ו תפוח צימוקים ממולא חזיר + תכנון ארוחה עשה קל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 425°f. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. קרום פרוס.
מניחים את הקרום במרכז גיליון עוגיות.
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס סוכר, קמח וקינמון.
להוסיף תפוחים וצימוקים; לזרוק בעדינות מעיל. תערובת תפוח כף לאורך מרכז שליש הקרום כדי ליצור רצועת 5 אינץ 'רחב בתוך 1/2 אינץ' של הקצוות העליון והתחתון, הקשה קלות להפיץ באופן שווה. תערובת תפוחים נקודה עם חמאה.
מקפלים צדדים של הקרום למרכז, חופפים מרכז מעט, כדי לצרף תערובת תפוח. מקפלים העליון והתחתון מסתיים על 1/2 אינץ'.
מברשת קרום בקלילות עם מים; מפזרים 1 כף סוכר.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב 15 עד 20 דקות.