קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

פרוסות תפוח

פרוסות תפוח
Aebelskiver עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, סוכר, מלח שולחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: .

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סוכר, וסודה לשתייה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, וניל, חמאה מומסת, וחמאה יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את החומרים הרטובים לייבש ב 3 עד 4 תוספות, מכות עם מקצף עד בשילוב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי (או במערבל לעמוד) עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים 1/3 מהחלבונים המוקצפים לתערובת הקמח ומקפלים בעדינות עם מרית עד בקושי משולב. חזור עם 2/3rds הנותרים של חלבונים ביצה, להיות עדין ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את מחבת aebelskiver על חום בינוני ולהוסיף על 1 כפית חמאה לכל בארות. לאחר מבעבע, ירידה ב 1 כף הבלילה לכל באר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
המקום הרצוי מילוי באמצע כל הבלילה מלא היטב, ולהוסיף מספיק הבלילה על גבי לכסות לחלוטין.
7
כאשר החלק התחתון של כל aebelskiver הם חום קל להחליק בקלות על המחבת, להשתמש שיפוד או מזלג כדי להפוך אותו במהירות לבשל את הצד השני. המשך לדפדף עד חום זהוב כהה משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
שמור מבושל aebelskiver חם על מגש מכוסה עמיד בפני חום בתנור נמוך בזמן הבישול שארית. לאחר כל הפנקייקים מבושלים, אבק עם אבקת סוכר (אם תרצה) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד