פרוסקו-עלה עלה עלה עלה עלה עלי כותרת פופס
מנה אחת מכילה 29 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 45 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פרוסק אם יש לך עלי כותרת של ורדים, מיץ לימון, מיץ ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת עלה כותרת תה, סורבה עלה כותרת, ו עלה כותרת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את מיץ הענבים, פרוסקו, מי ורדים ומיץ לימון. למלא תבניות פופ קרח על שליש מלא. זרוק שניים או שלושה עלי ורדים לתוך כל עובש להקפיא עד סט, כ -30 דקות.
מלא את התבניות שליש נוסף של הדרך מלא ושחרר שניים או שלושה עלי כותרת יותר ורדים בכל עובש. הכנס מקלות. להקפיא עד סט, כ -30 דקות. למלא את כל הדרך עם תערובת פרוסקו הנותרים ושחרר שניים או שלושה עלי כותרת יותר ורדים לתוך כל עובש. להקפיא עד שנקבע, לפחות 8 שעות או עד 1 שבוע.
כדי unmold פופס, להפעיל מים חמים על החיצוניות של התבניות במשך כמה שניות, ואז בעדינות למשוך את המקלות.
מתוך Perfect Pops: 50 הטוב ביותר קלאסי & מגניב פינוקים על ידי צדקה Ferreira. Text copyright © 2011 by Charity Ferreira; photography copyright © 2011 by Leigh Beisch. Published by Chronicle Books, LLC.