פרופיטרולים עם רוטב שוקולד
אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם גלידה ורוטב שוקולד.
הוראות
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.;
פרופיטרולים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או כף יד מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
טופס 24 כדור גולף בגודל תלוליות על גיליון אפייה מרופד על 2 אינץ ' זה מזה ומאפשר להם מקום להתפשט; לשמור על התלוליות גבוה ועגול ככל האפשר. אתה יכול להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה, לבחירתך.
מכניסים את המחבתות לתנור ואופים 10 דקות.
מנמיכים את האש ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להסיר את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט ב -1/
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכף גלידה.
מזלפים מעל את רוטב השוקולד; מקשטים באבקת סוכר ונענע טרייה אם רוצים.