קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פרושוטו וארטישוק מושרה Involtini

פרושוטו וארטישוק מושרה Involtini
אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: עגל וארטישוק Involtini, פרושוטו עם מלון במרינדה, ו ארטישוק ופרושוטו פניני.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השקדים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
3
להעביר לצלחת ולתת מגניב.
4
במעבד מזון מיני, דופק את לבבות ארטישוק עם השקדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את גבינת שמנת, פרמזן וגרידת לימון ומעבדים למשחה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לימוןגרידת לימון
פרמזןפרמזן
6
Lay 3 פרושוטו פרוסות על משטח עבודה, חופפים אותם מעט לאורך הצדדים. כף 2 כפות של מילוי ארטישוק על הקצה הקצר ולהתגלגל לתוך גליל הדוק. חזור עם הפרושוטו הנותרים ומילוי. לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ארטישוקארטישוק
גלולגלול
7
הפוך קדימה: לחמניות ניתן בקירור עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול