פרושוטו וארטישוק מושרה Involtini
אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: עגל וארטישוק Involtini, פרושוטו עם מלון במרינדה, ו ארטישוק ופרושוטו פניני.
הוראות
מחממים את השמן במחבת קטנה.
מוסיפים את השקדים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
במעבד מזון מיני, דופק את לבבות ארטישוק עם השקדים עד קצוץ דק.
מוסיפים את גבינת שמנת, פרמזן וגרידת לימון ומעבדים למשחה. מתבלים במלח ופלפל.
Lay 3 פרושוטו פרוסות על משטח עבודה, חופפים אותם מעט לאורך הצדדים. כף 2 כפות של מילוי ארטישוק על הקצה הקצר ולהתגלגל לתוך גליל הדוק. חזור עם הפרושוטו הנותרים ומילוי. לקצץ את הקצוות, לחתוך לרבעים ולשרת.
הפוך קדימה: לחמניות ניתן בקירור עד 2 ימים.