פרושוטו וגבינת טלה ממולאת
פרושוטו וגבינה ממולא פילה טלה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. צופה הדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 616 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עלי בזיליקום, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, כבש אקסוהיקו (חבילות פילו ממולאות טלה, תרד וגבינה), ו גבינה ופרושוטו-עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בעזרת סכין חיתוך חותכים כיס רחב בגודל 3 אינץ', בעומק של כ -2 אינץ', לצד כל רך. מתבלים את החלל במלח ופלפל. ממלאים 1 פרוסת פרושוטו, 1 פרוסת גבינה ו -2 עלי בזיליקום לכל כיס. קושרים 1 חתיכת חוט מטבח בכל קצה ו -1 חתיכה במרכז כל פילה כדי לאבטח את המילוי. מתבלים את המכרז הממולא במלח ופלפל.
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את המכרז וצורבים עד להזהבה, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים את המכרז לתבנית אפייה משומנת. צולים 8 עד 10 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 150 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר.
מניחים את המחבת על אש גבוהה, מוסיפים את היין מרסלה, ומבשלים במשך 1 דקה, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת בכף עץ.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -4 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומקציפים פנימה את החמאה עד להמסה.
מוציאים את חוט המטבח, פורסים את המכרז ומסדרים על צלחות הגשה. כף את הרוטב מעל הקצה הפרוס וקשט בבזיליקום הקצוץ.
* הערת קוק: מתכון זה יעבוד גם עם סטייקי ספנסר צלעות בקר או פילה מיניון.