פרושוטו ופונטינה-חזה עוף ממולא
Prosciutto ו Fontina-ממולאים חזה עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חלבונים ביצה, קמח, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ממולא פרושוטו ופונטנה, חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ומיובש בשמש, ו חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ועגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף פרושוטו למחבת; לטחון 2 דקות או עד השחמה.
מוסיפים רוזמרין ושום למחבת; לטגן 1 דקה. Spoon prosciutto תערובת לתוך קערה; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בגבינת פונטינה; להפריש.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דברים על 2 כפות תערובת prosciutto לתוך כל כיס; לחץ קלות כדי לשטח.
מפזרים עוף באופן שווה עם פלפל.
מניחים קרקרים במעבד מזון; לעבד 2 דקות או עד הקרקע דק.
מניחים פירורי קרקר בצלחת רדודה.
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת.
מערבבים חלבונים וחרדל בצלחת רדודה אחרת, ערבוב תערובת עם מקצף.
עבודה עם חזה עוף אחד חצי בכל פעם, לדלות עוף בקמח, מתנער עודף. טובלים את העוף לתוך תערובת ביצה לבנה, המאפשר עודף לטפטף. עוף מעיל לחלוטין עם פירורי קרקר. תניח בצד. חזור על ההליך עם עוף שנותר, קמח, תערובת ביצה לבן, פירורי קרקר.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
הוסף עוף למחבת; להפחית את החום בינוני, ומבשל 10 דקות בכל צד או עד השחמה ועשה.