קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פרושוטו ופניני ביצה

פרושוטו ופניני ביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto ו Panini ביצה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, גבינה שוויצרית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: Panini ביצה פרושוטו, פרושוטו עוף פניני, ו Prosciutto Provolone Panini.

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, מלח ופלפל. להמיס 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים את הביצים לטרוף עד מבושל דרך. מחלקים את הביצים בין החצאים התחתונים של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מוסיפים את הפרושוטו ואת הגבינה והכריך עם צמרות הלחמניות. ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גריל או במחבת לא דביקה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תוסיף חצי מהכריכים למחבת. מבשלים, לוחצים לעתים קרובות עם גב מרית או מניחים מחבת נוספת על גבי הכריכים כדי להכביד עליהם, עד שהגבינה נמסה והלחם מוזהב, 4 עד 6 דקות. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט