פרושוטו ופניני ביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Prosciutto ו Panini ביצה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, גבינה שוויצרית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: Panini ביצה פרושוטו, פרושוטו עוף פניני, ו Prosciutto Provolone Panini.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, מלח ופלפל. להמיס 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
יוצקים את הביצים לטרוף עד מבושל דרך. מחלקים את הביצים בין החצאים התחתונים של הלחמניות.
מוסיפים את הפרושוטו ואת הגבינה והכריך עם צמרות הלחמניות. ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גריל או במחבת לא דביקה גדולה על אש בינונית.
תוסיף חצי מהכריכים למחבת. מבשלים, לוחצים לעתים קרובות עם גב מרית או מניחים מחבת נוספת על גבי הכריכים כדי להכביד עליהם, עד שהגבינה נמסה והלחם מוזהב, 4 עד 6 דקות. חזור עם שאר הכריכים.