פרושוטו-מוזה פיצה
המתכון פרושוט גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת מוצרלה, רוטב מרינרה דל נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מוצה ים תיכוני-עוף, פחזניות Mozza אבוקדו, ו מוצה-רצועות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מגלגלים את הבצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות, ומנקבים את כל המשטח בחופשיות בעזרת מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן; מניחים בצק על פיצה אבן.
מורחים רוטב על בצק, משאירים גבול 1/2 אינץ'; למעלה עם גבינה.
אופים ב 500 במשך 14 דקות או עד הקרום הוא זהב וגבינה הוא השחמה קלות.
הסר מהתנור; מברשת קרום חיצוני עם שמן זית. סדר פרושוטו על פיצה; למעלה עם אורגנו.
חותכים ל 6 פרוסות גדולות.