פרושוטו עטוף אנדיב ורדיקיו עם הפחתת בלסמי-תאנה
פרושוטו עטוף אנדיב ורדיקיו עם בלסמי-תאנה הפחתה היא ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו חומץ בלסמי, אנדיב בלגי, תאנים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 18 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פרושוטו עטוף אנדיב עם הפחתת תאנה בלסמית-רחל רא, אספרגוס עטוף פרושוטו עם הפחתה בלסמית, ו פרושוטו בגריל עטוף שרימפס וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה.
מתבלים את החלקים המרובעים אנדיב וקריאיצ ' יו במלח ופלפל. לעטוף כל קטע עם חצי פרוסת בשר חזיר.
מברישים את החלקים העטופים בשמן זית כתית מעולה וצולים 7 עד 8 דקות, הופכים כל כמה דקות, עד שהחזיר פריך וקטעי החסה רכים.
מניחים תאנים וחומץ בסיר ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה. מנמיכים את החומץ לכמה כפות, עד שחתיכות התאנה רכות והחומץ סמיך, 5 עד 7 דקות.
מסדרים את החסה על צלחות בודדות או על צלחת הגשה וכף את הפחתת התאנה והבלסמי מעל החסה, מטפטפים קדימה ואחורה על הצלחת.