קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פרושוטו עם עוגות תאנה

פרושוטו עם עוגות תאנה
פרושוטו עם טארטים תאנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1205 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ביצים, פלפל סדוק, סוכר וחמאה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. טארטות תאנים ואגוזי לוז, טארטות גבינת תאנים ועיזים, ו פרושוטו וטארט אספרגוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה תבנית אפייה ומניחה בצד. על קרש פסטה, או קרש חיתוך גדול ונקי מעץ, הכינו תל מקמח והכינו היטב במרכז, ממש כמו הכנת פסטה טרייה. ניתן לעשות זאת גם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מכניסים את הסוכר, הביצים והחמאה המומסת לבאר. בעזרת מזלג מערבבים את החומרים, מכניסים את קירות הקמח לבאר טיפין טיפין ויוצרים מסה של בצק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לאחר הבצק הגיע יחד, ללוש אותו במשך 1 דקה עד כדור בינוני נוצר. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים ומרדדים כל אחד לכדור. עוטפים כל כדור בצק בניילון. מקררים את הכדורים למשך 15 דקות כך שלבצק תהיה הזדמנות לנוח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
בינתיים חותכים את התאנים לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
6
מוציאים את המאפה מהמקרר ומגלגלים כל נתח לעיגול בגודל 4 עד 5 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מניחים בזהירות את הסיבובים בתבנית האפייה המוכנה. מסדרים את הפירות החתוכים כלפי מעלה במרכז כל סיבוב מאפה. אם תרצו, תוכלו לקפל את קצוות הטארט מעל הפרי ליצירת מעין קליפה, או לתת לפרי להתקרב לקצוות השטוחים של הטארטים, וליצור טארט שטוח דמוי דיסק.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים את הטארטים עד שהמאפה מזהיב, בערך 20 עד 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים את הטארטים מהתנור, מניחים 2 פרוסות דקות של פרושוטו מעל כל אחת, ומפזרים עליהם פלפל שחור סדוק,זרעי שומר ושמן הזית הבתולי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים מיד.