פרושוטו עם עוגות תאנה
פרושוטו עם טארטים תאנים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1205 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 47 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת ביצים, פלפל סדוק, סוכר וחמאה. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. טארטות תאנים ואגוזי לוז, טארטות גבינת תאנים ועיזים, ו פרושוטו וטארט אספרגוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
חמאה תבנית אפייה ומניחה בצד. על קרש פסטה, או קרש חיתוך גדול ונקי מעץ, הכינו תל מקמח והכינו היטב במרכז, ממש כמו הכנת פסטה טרייה. ניתן לעשות זאת גם בקערת ערבוב גדולה.
מכניסים את הסוכר, הביצים והחמאה המומסת לבאר. בעזרת מזלג מערבבים את החומרים, מכניסים את קירות הקמח לבאר טיפין טיפין ויוצרים מסה של בצק.
לאחר הבצק הגיע יחד, ללוש אותו במשך 1 דקה עד כדור בינוני נוצר. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים ומרדדים כל אחד לכדור. עוטפים כל כדור בצק בניילון. מקררים את הכדורים למשך 15 דקות כך שלבצק תהיה הזדמנות לנוח.
בינתיים חותכים את התאנים לחצאים.
מוציאים את המאפה מהמקרר ומגלגלים כל נתח לעיגול בגודל 4 עד 5 אינץ 'בעובי של כ -1 / 4 אינץ'. מניחים בזהירות את הסיבובים בתבנית האפייה המוכנה. מסדרים את הפירות החתוכים כלפי מעלה במרכז כל סיבוב מאפה. אם תרצו, תוכלו לקפל את קצוות הטארט מעל הפרי ליצירת מעין קליפה, או לתת לפרי להתקרב לקצוות השטוחים של הטארטים, וליצור טארט שטוח דמוי דיסק.
אופים את הטארטים עד שהמאפה מזהיב, בערך 20 עד 22 דקות.
מוציאים את הטארטים מהתנור, מניחים 2 פרוסות דקות של פרושוטו מעל כל אחת, ומפזרים עליהם פלפל שחור סדוק,זרעי שומר ושמן הזית הבתולי.