פרחי בר-דבש חצי פרדו עם אפיפיות שומשום דבש
Wildflower-דבש Semifreddo עם דבש שומשום ופלים יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 253 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, דבש מתון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. מתכונים דומים: גלידה ממש גולמית עם דבש פרחי בר ואוכמניות, בר פרחי בר עוגיות חמאה, ו דבש פרח בר-וויסקי זיגוג בטטות.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף מים בקערה קטנה ולתת לעמוד להתרכך.
מקציפים קרם בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז צמרמורת, מכוסה.
מערבבים יחד דבש, סוכר, מלח, הנותרים 2 כפות מים בסיר כבד 1-1/2 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם עד הסוכר מומס. מרתיחים, ללא הפרעה, עד התערובת רושמת 114° על מדחום (שלב רך כדור; ייתכן שיהיה עליך להטות מחבת כדי לקבל טמפרטורה; לראות הערה' טבחים, להלן), על 4 דקות.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית עם מקצף ניקה במהירות גבוהה עד שהם עבים וחיוורים, על 4 דקות. להפחית את המהירות בינונית ויוצקים תערובת דבש חם בזרם איטי לתוך חלמונים (מנסה להימנע מקצף בצד של קערה). מחבת מילואים. מיד להוסיף תערובת ג 'לטין למחבת דבש חם, מתערבל עד מומס, ואז להכות ג' לטין נוזלי לתוך תערובת חלמון ולהמשיך להכות עד התערובת היא חיוורת, עבה, וקריר לחלוטין, 3 עד 5 דקות.
מקפלים שליש קצפת לתערובת דבש עם מרית גומי עד רק בשילוב, ולאחר מכן לקפל הנותרים קצפת בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים תערובת שווה בין ramekins, ולאחר מכן לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא עד 1 שעה לפחות.
מערבבים יחד שמנת, סוכר, דבש ומלח בסיר כבד 1 עד 1/2 ליטר ומרתיחים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת היא זהובה ואוגר 127° על מדחום (שלב כדור קשה; ראה הערת טבחים, להלן), על 6 דקות.
הסר תערובת מחום ומערבבים מיד זרעי שומשום, ולאחר מכן יוצקים באופן שווה על גיליון אפייה מרופדת בנייר נייר ומתפשטים לשכבה דקה מאוד (על סיבוב 9 אינץ') עם מרית אופסט. מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות (ממתקים יהיו גמישים מעט), ואז לצנן על גיליון במקרר עד קשה, 2 עד 3 דקות.
הסר טופי מן הקלף לשבור לחתיכות קטנות מאוד (פחות מ 1/4 אינץ') עם הידיים או מערוך.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף דבש, מכות עד בשילוב. היכו בלבן ביצה עד לשלב היטב, ואז להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף קמח ומלח עד בשילוב. הבלילה צמרמורת, מכוסה, עד מוצק מעט, כ -30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. באמצעות מרית אופסט, להפיץ חצי הבלילה (כ 1/3 כוס) לתוך רזה מאוד, טהור 14 - על ידי 11 אינץ מלבן על 1 גיליון. באמצעות קצה מרית או סכין חמאה, מקטע את 12 ריבועים על ידי גירוד סכין דרך הבלילה כדי להפוך את שטח רחב 1/4 אינץ ' בין חלקים הבלילה.
מפזרים חצי טופי שומשום באופן שווה על הבלילה. חזור עם הבלילה הנותרים שביר על גיליון שני.
אופים ופלים, החלפת מיקום של גיליונות סיבוב 180 מעלות באמצע אפייה, עד הזהב (חלקים מסוימים עשויים להיות זהב חיוור), כ 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר על סדינים על מדפים, על 10 דקות. קלף את הוופלים.
לקלף ולחתוך כל תמרת לבנה מתפוזים עם סכין חדה.
חותכים תפוזים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', משליכים את הפיט לבן מהמרכז, ואז חותכים פרוסות לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
למלא קערה גדולה עם מים קרים לטבול 1 ramekin (עם semifreddo) למים 3 שניות.
הפעל סכין חיתוך חדה סביב קצה, ואז להפוך ramekin על צלחת קינוח, בעדינות משחרר semifreddo. (ייתכן שיהיה צורך להפעיל סכין סביב יותר מפעם אחת בעדינות לחטט semifreddo החוצה מעט; במידת הצורך, החלק העליון והצדדים עם סכין.) חזור עם ramekins הנותרים.
כפות חתוכות לקוביות מעל ומסביב כל חצי פרדו ומגישים כל אחד עם 1 או 2 ופלים שומשום דבש.
* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של סירופ, לשים את הנורה של מדחום בסיר ולהפוך מדחום כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי סיר. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* בלילת וופל דבש טופי שומשום יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, עטוף בחוזקה בניילון נצמד.