קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori
אם יש לכם פרחי קישואים, בזיליקום אופל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מצוין. מתכונים דומים: פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, פרחי קישואים ממולאים מטוגנים (פיורי די זוקה פריטי), ו פרחי קישואים ממולאים בריקוטה.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את ריקוטה, ביצה, בצל ירוק, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. באמצעות כפית קטנה, דברים כל פריחה עם 1 1/2 כפיות של המילוי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה בינונית, מניחים את העגבניות ומטילים עם 2 כפות שמן זית, בזיליקום ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת סאוט 10 עד 12 אינץ', מחממים את השמן זית 1/2 כוס הנותרים על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 4 פרחים בכל פעם לתוך המחבת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
5
מסדרים 3 פרחים על כל צלחת, ערימת כמה עגבניות לבוש במרכז כל צלחת, לקרוע את עלי בזיליקום על הצלחות, מפזרים מלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך