פריחת דוגווד פונדנט
פריחת דוגווד פונדנט היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 60 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 5 קלוריות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. אם יש לך פונדנט, קורנפלור, עובש עלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו תפוחי אדמה פונדנט, פונדנט שוקולד, ו תפוחי אדמה פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים קרש חיתוך עם עמילן תירס; רול 6 אונקיות של פונדנט לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הפריחה, באמצעות חותך פריחת דוגווד.
הסר עודף פונדנט. שמור נשאר פונדנט מכוסה בניילון נצמד.
מברשת פריחת עובש בקלילות עם קורנפלור כדי למנוע דבק.
מקום 1 פריחת cutout על עובש; לכסות עם העליון עובש, ולחץ בעדינות כדי ליצור פריחה. בזהירות להסיר את הפריחה, ומניחים פרח לשעבר להתייבש (כ -24 שעות). חזור על הליך עד שיש לך 5 תריסר פרחים.
צינור נקודה במרכז כל פריחה באמצעות טיפ #233 (וילטון).
מרכז האבק של כל פריחה בקלילות עם אבק ברק ירוק באמצעות מברשת קטנה רכה זיפים. אבק קל כל קצה פריחה על קצה המרכז עם אבק ברק זהב באמצעות מברשת צבע קטנה.
מרדדים את פונדנט כפי שהורה לעיל.
עובש עלה מברשת עם עמילן תירס.
חותכים עלים עם חותך עלים. בעדינות ללחוץ על עובש עלה כדי ליצור ורידים.
מקום פרח לשעבר יבש (כ 24 שעות). חזור עד שיש לך 7 תריסר עלים. אבק קל עם אבק זוהר ירוק.
הערה: אם אין לך פרח פלסטיק לשעבר, לחתוך צינור נייר מגבת קרטון חצי לאורכו.