פריחת קישואים ממולאת בעגבניות ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פריחת קישואים ממולאים עגבניות ופרמזן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 303 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריחת קישואים ממולאת, פריחת קישואים ממולאת ומטוגנת, ו פריחת קישואים ממולאת מטוגנת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל 15x10x2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה עם 1 כף שמן.
חום 5 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וטוגנים עד שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים פירורי לחם וקורנית ומערבבים עד שפירורי לחם קלויים קלות, כ -3 דקות.
מערבבים עגבניות, גבינה, ביצים, שום, מלח ופלפל.
ממלאים פריחת קישואים בתערובת פירורי לחם, באמצעות כ 2 כפיות לפריחה קטנה ו 1 כף לפריחה גדולה (להיזהר לא לקרוע פרחים).
מפזרים כל תערובת פירורי לחם הנותרים על צלחת אפייה.
מניחים קישואים על פירורי לחם בצלחת.
טפטוף שנותר 2 כפות שמן נגמר. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
אופים עד קישואים במכרז, על 30 דקות.