פריטו דה סאל של לה קונדסה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי ירקרק, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו La Condesa של Calimocho מנהטן, Ahumado Seco של La Condesa, ו מרגריטה טפאצ'י של לה קונדסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את גרידת האשכוליות עם מלח וסוכר.
מניחים את מלח האשכוליות על צלחת. השתמש טריז ליים להרטיב את שפת הסלעים זכוכית. לחץ על השפה על מלח האשכוליות. מלא בקרח.
מערבבים sotol, ירוק ירקרק, מיץ אשכוליות, מיץ ליים, וסירופ פשוט לתוך שייקר קוקטייל מלא קרח. לנער במשך 15 שניות ואז מסננים קוקטייל לתוך זכוכית.
מקשטים עם פרוסת אשכולית ומגישים.