פריטטה אורז צ'ילי-גבינה
פריטטן אורז צ'ילי-גבינה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 259 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, אורז, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: צ'ילי גבינה אורז אופים, בראנץ ' של יום ראשון: פריטטה של אורז אדום, ו פריטטה של ירקות ואורז אסיאתיים.
הוראות
ב-10 אינץ'. מחבת תנור, מטגנים את הפלפל הירוק והבצל בחמאה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את האורז, הגבינה, העגבנייה והצ ' ילי. בקערה שלבו את הביצים, החלב, רוטב ווסטרשייר, המלח ורוטב הפלפל החריף. מערבבים לתערובת האורז.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
חותכים לטריזים; מגישים עם רוטב פיקנטה או סלסה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. פואמה ברוט קאווה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![פואמה ברוט קאווה]()
פואמה ברוט קאווה
ניחוחות תוססים של אפרסקים בשלים, אגסים ולחם קלוי עם שמץ של תבלין ממלאים את האף. החיך יבש במרקם עשיר וקרמי. שכבות הטעם כוללות קליפת תפוז ותבלינים הנמשכים בגימור אלגנטי.