פריטטה אנטיוקנה
פריטטן אנטיוקנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 235 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן קנולן, לחם, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 31%. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטן איי פפרוני (פלפל פעמון פריטטה), ו פריטטה ירוקה: פריטטה קון לברבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את הלחם לקוביות ומתפשטים על תבנית אפייה.
אופים 5 עד 7 דקות עד להזהבה וקלויה. הניחו בצד.
מצפים מחבת טפלון בשמן ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים עד להשחמה מלאה, שוברים אותו בכף עץ, כ -5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד.
מוסיפים את הפלנטנים למחבת ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
העבירו את המטעים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים את הצ ' וריסו והפלנטנים המבושלים; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בעדינות לשילוב.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת הביצים, מטים את המחבת כך שהביצים פרושות לשכבה דקה. ברגע שרואים את הביצים מלמעלה מכסים את המחבת ומבשלים עד להתייצבות מלאה ומבושלים, בערך 10 דקות. מחליקים בזהירות את הפריטטה על צלחת הגשה, פורסים ל טריזים ומגישים עם קוביות לחם מפוזרות מעל.