פריטטה אפונה האביב
חביתת אפונה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך ביצים, סלטה ריקוטה, גבעול כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה האביב, פריטטה האביב, ו פריטטה לפת אביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת sauté ovenproof גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה ואת sauté עד רך, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 1 כף מים.
מוסיפים את הביצים וחצי המנטה למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מרימים את הקצוות עם מרית כדי לאפשר לביצים לא מבושלות לזרום לתחתית. כאשר הפריטטה מבושלת חלקית (7 עד 10 דקות), מפזרים על הריקוטה ומעבירים את המחבת לתנור.
אופים עד נפוח, זהב, ולהגדיר, 8 עד 10 דקות.
מקשטים עם מנטה הנותרים לטעום ולשרת.
פריטטה קל לאלתר ויהיה טעם טעים עם כמעט כל מרכיב אתה מחליט לזרוק פנימה להתנסות באופן חופשי עם כל דבר, החל מגבינות קשות או רכות ועד בצל קצוץ ובצלצלים ועד לקומץ של חזיר חתוך או בייקון מבושל.