קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה

פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה
פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-354 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פריטטה תפוחי אדמה-בזיליקום, ריבועי פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה, ו קישואים ובזיליקום פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
להמיס 3 כפות של חמאה במחבת חביתה 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, על 10 עד 15 דקות. ממיסים את 5 כפות החמאה הנותרות בצלחת קטנה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
בינתיים, לטאטא את הביצים, ואז מערבבים את הריקוטה, Gruyere, חמאה מומסת, מלח, פלפל, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מפזרים על הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים את תערובת הביצים על תפוחי האדמה ומניחים את המחבת במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים את הפריטטה עד שהיא משחימה ונפוחה, 50 דקות עד 1 שעה. זה יהיה מעוגל ומוצק באמצע וסכין מוכנס בפריטטה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים חם.