קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה

פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה
פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-354 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פריטטה תפוחי אדמה-בזיליקום, ריבועי פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה, ו קישואים ובזיליקום פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להמיס 3 כפות של חמאה במחבת חביתה 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, על 10 עד 15 דקות. ממיסים את 5 כפות החמאה הנותרות בצלחת קטנה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
בינתיים, לטאטא את הביצים, ואז מערבבים את הריקוטה, Gruyere, חמאה מומסת, מלח, פלפל, בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מפזרים על הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יוצקים את תערובת הביצים על תפוחי האדמה ומניחים את המחבת במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים את הפריטטה עד שהיא משחימה ונפוחה, 50 דקות עד 1 שעה. זה יהיה מעוגל ומוצק באמצע וסכין מוכנס בפריטטה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים חם.