פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-354 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פריטטה תפוחי אדמה-בזיליקום, ריבועי פריטטה בזיליקום תפוחי אדמה, ו קישואים ובזיליקום פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להמיס 3 כפות של חמאה במחבת חביתה 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים אותם עד מבושל דרך, פונה לעתים קרובות, על 10 עד 15 דקות. ממיסים את 5 כפות החמאה הנותרות בצלחת קטנה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
בינתיים, לטאטא את הביצים, ואז מערבבים את הריקוטה, Gruyere, חמאה מומסת, מלח, פלפל, בזיליקום.