פריטטה בתנור קלה
פריטטה בתנור קלה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אפונה, fusilli, פלפל, ו sweetcorn. 410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פריטטה בתנור קלה, פריטטה בתנור טוסטר, ו פריטטה תנור אספרגוס חזיר.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
משמנים צלחת אפייה של 1.2 ליטר עם שמן זית.
מבשלים את הפסטה במים רותחים מומלחים במחבת גדולה במשך 8 דקות.
מוסיפים את כל הירקות ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהפסטה רכה והירקות מתרככים מעט.
מסננים, ואז להטות לתבנית האפייה ומערבבים היטב.
מקציפים יחד את הביצים והחלב בקנקן ומוסיפים את הקורנית.
מערבבים את שתי הגבינות יחד ומוסיפים את רובו לתערובת הביצה, ואז מתבלים.
יוצקים לתוך צלחת האפייה, מערבבים בעדינות, ואז לפזר את שאר הגבינה על גבי.
אופים במשך 35-40 דקות עד סט וזהב. מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת עם סלט ירוק.