פריטטה גינה
פריטטה הגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, בצל ירוק, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריטטה גינה, פריטטה גינה, ו פריטטה גינה איטלקית.
הוראות
חסמו את הפאבות הפגועות במים רותחים למשך דקה אחת.
מסננים, ולאחר מכן לשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול; לנקז שוב. לצבוט את favas מתוך עורם.
במחבת עמיד, חום 2 כפות של שמן זית על חום מתון.
מוסיפים את הפאבלות, שום, סקווש וקישואים; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד רק התרכך, 3 דקות.
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם החלב; העונה עם מלח ופלפל. באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית על חום גבוה בינוני.
יוצקים את הביצים, ואז מערבבים את הירקות המבושלים, סורל, אפונה, בצל ירוק ועירית; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את פריטטה מעל חום מתון עד הקצה מוגדר, 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים 25 דקות, או עד שפריטטה ממוקמת במרכז ומשחימים אותה למעלה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: פריטטה יכול להיות בקירור לילה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.