פריטטה-הכיור-חוץ-מהמטבח
אם יש לכם ביצה, חלב, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו כיור מטבח כריך בייגל פריטטה, הכל חוץ מכיור המטבח., ו הכל-אבל-המטבח-כיור עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האספרגוס פרוס בקערה בטוחה במיקרוגל קטן; כיסוי. מיקרוגל בגובה 20 שניות.
מערבבים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצה), ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית ובצל; לטגן 30 שניות.
להוסיף תערובת ביצה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 1 דקה.
מפזרים את האספרגוס ובזיליקום באופן שווה על תערובת ביצה, ומבשלים 1 דקה.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף. לצלות במשך 4 דקות או עד העליון מוגדר גבינה נמסה.