פריטטה עם Chard שוויצרי, תפוחי אדמה, פונטינה
פריטטה עם Chard שוויצרי, תפוחי אדמה, פונטינה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך chard שוויצרי, פטרוזיליה, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chard שוויצרי ופריטטה חזיר, פריטטה Chard שוויצרי, ו פריטטה Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד רך.
ניקוז ומגניב. לזרוק תפוחי אדמה עם 1/4 כפית מלח. תניח בצד.
שלב את chard השוויצרי ומים בסיר גדול על חום בינוני. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד chard שוויצרי הוא רך.
מערבבים 1/4 כפית מלח, חלב, ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בקערה גדולה; מערבבים עם מקציף. מערבבים תפוחי אדמה ו chard שוויצרי. ממיסים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני.
יוצקים תערובת ביצים למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות עד כמעט להגדיר.
ידית לעטוף של מחבת עם נייר. לצלות 5 דקות או עד חום זהוב.