קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פריטטה עם Chard שוויצרי, תפוחי אדמה, פונטינה

פריטטה עם Chard שוויצרי, תפוחי אדמה, פונטינה
פריטטה עם Chard שוויצרי, תפוחי אדמה, פונטינה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך chard שוויצרי, פטרוזיליה, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Chard שוויצרי ופריטטה חזיר, פריטטה Chard שוויצרי, ו פריטטה Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; לבשל 8 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז ומגניב. לזרוק תפוחי אדמה עם 1/4 כפית מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שלב את chard השוויצרי ומים בסיר גדול על חום בינוני. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד chard שוויצרי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
ניקוז.
5
מערבבים 1/4 כפית מלח, חלב, ואת 4 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בקערה גדולה; מערבבים עם מקציף. מערבבים תפוחי אדמה ו chard שוויצרי. ממיסים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
Chard שוויצריChard שוויצרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים תערובת ביצים למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות עד כמעט להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
ידית לעטוף של מחבת עם נייר. לצלות 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®