קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה פטריות בר עם נענע טרי

פריטטה פטריות בר עם נענע טרי
צריך ללא גלוטן, ארוחת בוקר ראשונית וקטוגנית? פריטטה פטריות בר עם נענע טרי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, ציפורן שום, גבינת פרמזן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריטטה פטריות ואורז בר, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פריטטה פטריות בר עם צ'דר, בצל ירוק ואפונה.

הוראות

1
תנוחת מתלה תנור 8 אינץ ' ממקור חום broiler; מטגן מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שמן חום ב 10 אינץ ' בקוטר nonstick מחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות ומטגנים רק עד הזהב, על 4 דקות. להפחית חום בינוני. מערבבים שום. מבשלים עד הפטריות רכות, כ 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
להקציף ביצים, פרמזן מגורר, נענע טרי 1/2 כפית מלח בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על פטריות במחבת. מבשלים תערובת עד הצדדים והתחתון נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף, פועל מרית גומי סביב הצדדים של מחבת מדי פעם, אבל לא מאפשר תערובת לא מבושלת לרוץ תחת ביצים מבושלות, על 3 דקות. מטגן עד תערובת הוא פשוט להגדיר על גבי מבושל דרך, על 2 דקות. מגניב 2 דקות.הפעל מרית סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר פריטטה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים צלחת על גבי מחבת. הפוך פריטטה על צלחת. פריטטה מגניבה לטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. מכסים את פריטטה ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים פריטטה לתוך טריזים ומגישים.