פריטטה קישואים
פריטטן קישואים הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.41 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, זרעי פרג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח החיטה המלא תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובלות עם קמח מלא כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטה קישואים, ו פריטטה קישואים.
הוראות
זורקים קישואים עם קמח. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו קישואים בשמן עד שהם רכים וחומים קלות.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, הביצים, גבינת הריקוטה, 1/4 כוס גבינת צ ' דר, יוגורט, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל. מערבבים קישואים.
העברה ל-9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים זרעי פרג וגבינת צ ' דר שנותרה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.