קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פריטטה תפוחי אדמה

פריטטה תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פריטטן תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, תפוחי אדמה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. נסו פריטטה חזיר ותפוחי אדמה, פריטטה תפוחי אדמה, ו פריטטה של חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 10-או 12-ב. מחבת, מטגנים תפוחי אדמה, בצל ופלפל ירוק בשמן עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבשר ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הפפריקה, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה. אין לערבב. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10-15 דקות או עד שהביצים כמעט מתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
5
לצלות 6 ב. מן החום במשך 2 דקות או עד העליון הוא שחום קלות. מסדרים מעל פרוסות גבינה; נותנים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה