פריטטה תפוחי אדמה ובצל אדום
פריטטה של תפוחי אדמה ובצל אדום עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 310 קלוריות. 146 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, ביצים, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 46%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם נקניקיית עוף, תפוח אדמה ופריטטה בצל אדום, בייקון, פלפל אדום קלוי, פריטטה בצל, ו בצל מקורמל, פלפל אדום ופריטטה קישואים.
הוראות
ב-10 אינץ'. מחבת תנור, מטגנים בצל ורוזמרין בכף 1 חמאה עד שהם רכים.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. באותה מחבת מבשלים תפוחי אדמה ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים וזהובים.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים פנימה תערובת גבינה ובצל. ממיסים את החמאה שנותרה במחבת; הטה את התבנית לציפוי אחיד.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד שכמעט מתייצב.
למעלה עם תפוחי אדמה; אופים 3-5 דקות או עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפריטטה. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחד, אם אתה אוכל ביצים מוקדם ביום, יין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע כי החלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-56 דולר.
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.