פריטטה תרד ופלפל
פריטטה תרד & פלפל דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 217 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תרד, גבינת קוטג'טבעית, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו תפוחי אדמה-פלפל-פריטטה תרד, מיני פריטטה אפויה עם פטה, תרד, פלפל אדום קלוי ושמיר, ו Frittatan ai peperoni (פלפל פריטטה) (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
קו 20 ס "מ סנדוויץ' פח עם גיליון אחד של אפייה קלף אם בדיל שלך יש תחתית רופפת.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם גבינת קוטג', שום, חצי פרמזן, תרד, פלפלים, אגוז מוסקט וכמה פלפל שחור. טיפ לתוך הפח, העליון עם העגבניות ומפזרים עם פרמזן שנותר.
אופים במשך 40 דקות עד להגדיר את כל הדרך דרך ומתחיל להתנפח.
חותכים לפרוסות ומגישים חם או קר. ישמור במשך 3-4 ימים במקרר.