פריטטות סלמון מעושן מיני
פריטטות סלמון מעושן מיני נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מיני קסדיות סלמון מעושן, פיצות סלמון מעושן מיני, ו לביבות צמחוניות עם סלמון מעושן וצציקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת לא דביקה. בצל קצוץ 23 דקות או עד רך; מוסיפים מלח, פלפל, וסלמון.
הסר מן הכיריים; תן מגניב.
מערבבים את 4 המרכיבים הבאים (דרך חלב) בקערה. מערבבים בגבינת השמנת. קל מעיל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
הוסף 2 כפות של תערובת סלמון לכל ramekin.
יוצקים תערובת ביצה 3/4 כוס לתוך כל ramekin. (לא overfill.)
מניחים ramekins על תבנית אפייה; אופים 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.