פריטרי ריקוטה מעושנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Smoky ריקוטה Fritters. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, ביצים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Tunan ו Ricotta Fritters (Polpette di Tonno e Ricotta), Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum, ו מטוגנים בטטה עם שעועית פינטו מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מקום מסננת מעל קערה בינונית; קו מסננת עם שכבה כפולה של גזה, leavinglong לעקוף.
מניחים גבינת ריקוטה מסננת מוכנה לעטוף cheesecotharound ריקוטה, לסחוט בעדינות כדי releasesome של נוזל מ ריקוטה. מכסים andrefrigerate עד ריקוטה פרסמה את רוב הנוזל והגבינה שלה יבש מספיק כדי forminto כדורים, לפחות 24 שעות ועד 2 ימים.להשליך נוזל מנוקז.
תבנית אפייה עם נייר אפייה מפלסטיק.
מניחים ריקוטצ ' יז מנוקז בקערה בינונית אחרת.
MixPecorino Romano cheese and smokedmozzarella into ricotta. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל.
מוסיפים 1 ביצה; מערבבים כדי להתמזג.
להקציף להישאר 2 ביצים בקערה קטנה אחרת כדי להתמזג.
מניחים פרמזן בקערה קטנה אחרת.טופס תערובת ריקוטה לתוך כדורי אגוז בגודל (על 1 כף ארוזה עבור כל אחד).עבודה עם כדור גבינה 1 בכל פעם, dipinto הביס ביצה, ואז לגלגל בקמח, ואז coatwith הביס ביצה שוב.
מגלגלים גבינת באלין פרמזן, ציפוי לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. חוזר עם כדורי גבינה שנותרו. צ ' יל לפחות 1hour. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.לכסות ולשמור מקורר.
יוצקים מספיק שמן זית לתוך סקילטו גדול להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'. Lean עמוק-fythermometer נגד הצד של מחבת עםבולב שקוע בשמן; שמן חום 182°.
עבודה בקבוצות, להוריד כמה כדורי גבינה בכל פעם לתוך שמן חם ומטגנים untilgolden, מפנה מדי פעם, 30 secondsto 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, העברהמפריטרים מגבות נייר לניקוז. צלחות Divideamong לשרת חם.
אם אתה יכול למצוא את זה, לקנות ממותג של גבינת ריקוטה שיש לו מסננת לתוך המיכל, אשר eliminatesthe הצורך ניקוז. חפש smokedmozzarella בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון atspecialty.
עם שני המתאבנים, שרדונה איטלקי pouran. דונטלה אוהב את ההערות טרופיקלפרוטי של Tormaresca Chardonayfrom Puglia 2008 (איטליה, 12$). אם אתה לא יכול למצוא את הבקבוק הזה,נסה את alois Lageder "בטא דלתא" שרדונה-פינו Grigio (איטליה, 22$). התערובת של פרי כרומטי וחומציות בהירה יהיה deliciouswith fritters ריקוטה ואת הלחם עם בוראטה.