קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות21
מגזין

פריי-אפ אירי בסוף השבוע

פריי-אפ אירי בסוף השבוע
המתכון ומטגנים בסוף השבוע האירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך בייקון רגיל, ל 2 ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה), ו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד.

הוראות

1
חום 1 שמן כף ו 1 חמאה כף במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מוסיפים את הבייקון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד פריך וזהוב, dabbing את כל נוזל חלבי עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מוסיפים את פרוסות הפודינג השחור ו/או הלבן למחבת ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, עד שמתחילים לפריך; הפודינג הלבן (אם משתמשים בו) צריך להפוך לזהב.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הנקניקיות, בייקון, ופודינג פרוסות מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים בצלחת עמידה בתנור נמוך כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בינתיים, להוסיף קורטוב של שמן טפיחה (ידית) של חמאה למחבת אחרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוסיפים את פטריות הכפתור ואת sauté במשך 3 עד 4 דקות, עד מתרכך והופך זהוב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מסירים מהמחבת ומתחממים (מוסיפים למנה נקניקיות ובייקון). אם אתה מבשל פטריות שטוחות גדולות, ולאחר מכן להוסיף את השמן והחמאה למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, פונה באמצע, עד מתרכך ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מתבלים את הצד לחתוך של חצאי העגבניות עם מלח ופלפל טפטוף מעל 1 כף שמן. מטגנים אותם בעדינות, חותכים את הצד הראשון, במשך 2 עד 3 דקות, ואז מתהפכים ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
לחלופין, מבשלים את הפטרייה השטוחה הגדולה ו/או את העגבניות בתנור. מחממים את התנור ל 204° (200°C/סימן גז 6).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
טפטוף 2 כפיות שמן זית על או להוסיף טפיחה (ידית) של חמאה לפטרייה ומתבלים במלח ופלפל לפני הקלייה במשך 12 עד 15 דקות, עד שהתרכך. אם אתה משתמש בתנור, להתחיל צליית פטריות ועגבניות כמה דקות לפני טיגון נקניקיות ובייקון. לאחר מבושל, להקטין את טמפרטורת התנור כדי נמוך לשמירה על הכל חם כפי שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
כדי לטגן ביצה, להמיס טפיחה (ידית) של חמאה במחבת קטנה, נקייה על אש נמוכה. בזהירות לפצח את הביצה לתוך המחבת ולאפשר לטגן בעדינות. עבור ביצה קל מדי, ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות, עד שהוא מתחיל להגדיר, ואז להתהפך ומטגנים עוד 1 עד 2 דקות. אם אתה מעדיף את הביצה שלך בצד שמש למעלה, ואז מטגנים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד החלמון צילם מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מהמחבת ומגישים מיד עם שאר החומרים המבושלים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
עבור ביצים מקושקשות, לפצח את הביצים לתוך קערה, להוסיף את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, והכו יחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מוסיפים 1 כף החמאה לסיר קטן על אש נמוכה. מיד יוצקים את הביצים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב ברציפות (אני מוצא מרית עץ הכי טוב בשביל זה), עד החמאה נמסה והביצים מקושקשות ברכות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
הסר מן החום מיד, כך הביצים לא להיות מבושל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
17
מגישים עם מרכיבים מבושלים אחרים.
18
בעוד הביצה מתבשלת, לשים את פרוסות הלחם בטוסטר או טוסט תחת מטאטא שחומם מראש (גריל) במשך כמה דקות (ועל שני הצדדים, אם באמצעות broiler/גריל) עד הזהב. למרוח חמאה על הטוסט ולחתוך את הפרוסות לחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
19
כדי לשרת, לארגן הכל על צלחת הגשה חמה, עם טוסט החמאה חם בצד עם קצת קטשופ עגבניות או להתענג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
20
From Rachel ' s Irish Family Food by Rachel Allen, © 2013 Harper Collins Publishers