המתכון ומטגנים בסוף השבוע האירי יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך בייקון רגיל, ל 2 ביצים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכונים דומים: Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה), ו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד.
הוראות
1
חום 1 שמן כף ו 1 חמאה כף במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מוסיפים את הבייקון ומטגנים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, עד פריך וזהוב, dabbing את כל נוזל חלבי עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מוסיפים את פרוסות הפודינג השחור ו/או הלבן למחבת ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, עד שמתחילים לפריך; הפודינג הלבן (אם משתמשים בו) צריך להפוך לזהב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את הנקניקיות, בייקון, ופודינג פרוסות מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים בצלחת עמידה בתנור נמוך כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להוסיף קורטוב של שמן טפיחה (ידית) של חמאה למחבת אחרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את פטריות הכפתור ואת sauté במשך 3 עד 4 דקות, עד מתרכך והופך זהוב. מתבלים במלח ופלפל, ואז מסירים מהמחבת ומתחממים (מוסיפים למנה נקניקיות ובייקון). אם אתה מבשל פטריות שטוחות גדולות, ולאחר מכן להוסיף את השמן והחמאה למחבת ומטגנים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, פונה באמצע, עד מתרכך ושחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מתבלים את הצד לחתוך של חצאי העגבניות עם מלח ופלפל טפטוף מעל 1 כף שמן. מטגנים אותם בעדינות, חותכים את הצד הראשון, במשך 2 עד 3 דקות, ואז מתהפכים ומטגנים עוד 2 עד 3 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
10
לחלופין, מבשלים את הפטרייה השטוחה הגדולה ו/או את העגבניות בתנור. מחממים את התנור ל 204° (200°C/סימן גז 6).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
טפטוף 2 כפיות שמן זית על או להוסיף טפיחה (ידית) של חמאה לפטרייה ומתבלים במלח ופלפל לפני הקלייה במשך 12 עד 15 דקות, עד שהתרכך. אם אתה משתמש בתנור, להתחיל צליית פטריות ועגבניות כמה דקות לפני טיגון נקניקיות ובייקון. לאחר מבושל, להקטין את טמפרטורת התנור כדי נמוך לשמירה על הכל חם כפי שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כדי לטגן ביצה, להמיס טפיחה (ידית) של חמאה במחבת קטנה, נקייה על אש נמוכה. בזהירות לפצח את הביצה לתוך המחבת ולאפשר לטגן בעדינות. עבור ביצה קל מדי, ומטגנים במשך 1 עד 2 דקות, עד שהוא מתחיל להגדיר, ואז להתהפך ומטגנים עוד 1 עד 2 דקות. אם אתה מעדיף את הביצה שלך בצד שמש למעלה, ואז מטגנים בעדינות במשך 4 עד 5 דקות, עד החלמון צילם מעל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מהמחבת ומגישים מיד עם שאר החומרים המבושלים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
עבור ביצים מקושקשות, לפצח את הביצים לתוך קערה, להוסיף את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, והכו יחד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מוסיפים 1 כף החמאה לסיר קטן על אש נמוכה. מיד יוצקים את הביצים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב ברציפות (אני מוצא מרית עץ הכי טוב בשביל זה), עד החמאה נמסה והביצים מקושקשות ברכות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
הסר מן החום מיד, כך הביצים לא להיות מבושל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
מגישים עם מרכיבים מבושלים אחרים.
18
בעוד הביצה מתבשלת, לשים את פרוסות הלחם בטוסטר או טוסט תחת מטאטא שחומם מראש (גריל) במשך כמה דקות (ועל שני הצדדים, אם באמצעות broiler/גריל) עד הזהב. למרוח חמאה על הטוסט ולחתוך את הפרוסות לחצי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
19
כדי לשרת, לארגן הכל על צלחת הגשה חמה, עם טוסט החמאה חם בצד עם קצת קטשופ עגבניות או להתענג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)