פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise
פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, רוטב Hollandaise הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לכו לחנות ותאספו פילה סלמון חתוך במרכז, אפייה, חמאה מבהירה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. מתכונים דומים: פריך עור סלמון עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה Fingerling, ורוטב Hollandaise, חרדל פריך ותפוחי אדמה אדומים קלויים, ו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שמן, מלח ופלפל. צלי בתנור עד למכרז.
הסר מהתנור ולתת מגניב. לאחר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לפרוסות דקות.
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק יחד את האספרגוס, שמן, מלח ופלפל. לסחוט את מיץ הלימון על האספרגוס ואז לצלות בתנור עד רך, על 5 דקות. תשאיר את התנור דולק.
בסיר קטן על חום מתון, לשלב את החומץ, טרגון, ו peppercorns ולהביא לרתיחה. המשך רותח עד מופחת על 1 כף. מסננים את החומץ דרך מסננת בסדר רשת.
מניחים קערת מתכת על סיר בינוני של מים רותחים בעדינות (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
מוסיפים את החלמונים ואת הפחתת חומץ לבשל, לטאטא כל הזמן כך את הביצים לא לטרוף, עד החלמונים הם רכים ואור בצבע.
מוסיף את החמאה הבהירה בזרם יציב איטי, מטאטא כל הזמן.
הסר את רוטב הולנדז מהחום ומכסה כדי להתחמם.
מתבלים את שני צידי פילה הסלמון במלח ופלפל.
במחבת גדולה מעל חום מתון, לחמם את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיף את הסלמון, צד העור למטה, וצורב עד חום זהוב. להפוך את הסלמון, לצרוב במשך כ -10 שניות, ואז מיד להפוך את הסלמון שוב כך העור פונה כלפי מטה.
מעבירים את הסלמון לתנור כדי לסיים את הבישול במשך כ 5 דקות. לסחוט את מיץ הלימון על הסלמון.
מניחים פילה סלמון במרכז כל אחד 4 צלחות. מסדרים את תפוחי האדמה ואת האספרגוס ליד הסלמון לטפטף את האספרגוס עם הולנדז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.