פריך תפוח-חמוציות
תפוח-חמוציות פריך יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פריכיות תפוח חמוציות, פריכיות תפוח חמוציות, ו תפוח-Cranberry Crisp.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.) חמאה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תפוחים, חמוציות, סוכר לבן, קינמון ואגוז מוסקט.
מניחים באופן שווה לתוך צלחת אפייה.
באותה קערה, לשלב שיבולת שועל, קמח וסוכר חום. עם מזלג, מערבבים בחמאה עד מתפורר. מערבבים בפקאנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד ציפוי זהוב חום, ותפוחים רכים.