תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוח פריך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 257 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, לערבב יחד מרכיבים למילוי. כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל המרכיבים לציפוי למעט חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חתיכות חמאה ומערבבים תערובת בין האצבעות עד שהחמאה הפכה לגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מורחים / להתפורר ציפוי על מילוי תפוח ואופים עד ציפוי זהוב חום, כ 40 דקות.