קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוחים מיושן

פריך תפוחים מיושן
פריך תפוחים מיושן דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 531 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תפוחים, גרידת תפוז, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פריך תפוחים מיושן, פריך תפוחים מיושן, ו פריך תפוח אגוז Oat מיושן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 על 14 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה.
מרכיבים שתצטרך
3
לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לתוך טריזים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים את התפוחים עם החזה, המיצים, הסוכר והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים לתוך הצלחת.
6
כדי להפוך את ציפוי, לשלב את הקמח, סוכרים, מלח, שיבולת שועל, וחמאה קרה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מתפוררת והחמאה היא בגודל של אפונה. לפזר באופן שווה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את הפריך על מחבת ואופים במשך 1 שעה עד העליון הוא חום התפוחים הם מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חמים.