פריך תפוחים מיושן
פריך תפוחים מיושן דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 531 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תפוחים, גרידת תפוז, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פריך תפוחים מיושן, פריך תפוחים מיושן, ו פריך תפוח אגוז Oat מיושן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9 על 14 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה סגלגלה.
לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לתוך טריזים גדולים.
מערבבים את התפוחים עם החזה, המיצים, הסוכר והתבלינים.
כדי להפוך את ציפוי, לשלב את הקמח, סוכרים, מלח, שיבולת שועל, וחמאה קרה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מתפוררת והחמאה היא בגודל של אפונה. לפזר באופן שווה על התפוחים.
מניחים את הפריך על מחבת ואופים במשך 1 שעה עד העליון הוא חום התפוחים הם מבעבעים.