פריך תפוחים מייפל
אם יש לך תפוחים, סוכר חום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פריך תפוחים מייפל, פריך תפוחים מייפל, ו פריך תפוחים מייפל-אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים תפוחים בתבנית אפייה 8x8 אינץ'. לזרוק תפוחים עם סירופ. בקערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, שיבולת שועל, סוכר ומלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתפוררת.
מפזרים תערובת שווה על תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, עד ציפוי זהוב חום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.