פריך תפוחים-ריבס
פריך תפוחים-ריבס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, קמח, תפוחים סמית סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פריך תפוחים-ריבס, פריך תפוחים ריבס, ו פריך תפוחים ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך קצוות גסים וכל כתמים חבולים מ rhubarb.
חותכים ריבס לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים תפוזים לחצי ולנשוף 1/4 כוס מיץ.
בתוך 3 ליטר רדוד (9-by 13-in.) תבשיל, לשלב תפוחים, ריבס, קליפת תפוז, מיץ תפוזים, סוכר חום, קינמון, ציפורן, זנגביל, ו 2 כפות קמח.
במעבד מזון, לשלב 3/4 כוס קמח, פקאן, וסוכר מגורען; מערבולת עד אגוזים הם טחונים דק. או אגוזים עם סכין ומערבבים עם קמח וסוכר בקערה.
מוסיפים חמאה ומערבלים או משפשפים תערובת עם האצבעות עד שהוא יוצר פירורים עדינים. לסחוט פירורים לגושים ולפזר על תערובת תפוחים-ריבס.
אופים בתנור 375 עד ציפוי משחימים היטב בועות מיץ בקצוות, על 40 דקות (35 דקות בתנור הסעה).
בינתיים, בקערה צוננת עם מיקסר על מהירות גבוהה, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות רכות; להוסיף אבקת סוכר וניל.
לשרת, או לכסות להירגע עד 4 שעות; להקציף לפני ההגשה.
בואו קריספ מגניב 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כף לקערות; למעלה עם קצפת.