ריחני הודי שביר יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 48 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך שקדים, מים, תרמילי הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו מטגן שרימפס עם תבלינים הודיים ריחניים, גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני, ו גזר ריחני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית וחימום תנור ל 149°. שמן קל 2 (16 - על ידי 12 אינץ') גיליונות נייר קלף עם שמן צמחי ולשים 1 גיליון, בצד משומן למעלה, על משטח עבודה עמיד בחום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
למחוץ תרמילי הל עם צד של סכין כבד גדול לגרד זרעים, להשליך תרמילים. לרסק בגסות זרעים עם מרגמה ועלי או בצד של סכין כבדה.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
להביא סוכר, דבש, סירופ תירס, מים, זרעי הל כתוש, ומלח לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ואז להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד התערובת רושמת 177° על מדחום, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי הל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים אגוזים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת חוזרת לרתיחה, על 1 דקה. בזהירות לשפוך תערובת קרמל חם על קלף על משטח העבודה (להיזהר בעת שפיכת נוזלים חמים) בזהירות לכסות עם גיליון שנותר קלף, צד משומן למטה. מיד לרדד תערובת בין גיליונות קלף, לחיצה חזקה עם סיכה מתגלגל עץ גדול 1/4 אינץ ' עבה (השתמש בזהירות; התערובת עדיין תהיה חמה). אם שביר מתקשה לפני שהוא דק מספיק, להעביר גיליון אפייה גדול (עדיין בין גיליונות קלף) וחם שביר בתנור 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להמשיך להתגלגל 1/4 אינץ ' עבה.
קרירים שבירים עד מוצקים מספיק כדי להחזיק את צורתו אבל עדיין גמיש, 2 עד 5 דקות, ולאחר מכן להסיר גיליון העליון של קלף. להב שמן קל של סכין כבד גדול או חותך פיצה משטח ציון של שביר לריבועים 1 1/2 אינץ'. אם שביר מתקשה יותר מדי כדי להבקיע, להעביר גיליון אפייה גדול וחם על קלף, חשוף, עד משטח מרכך, על 5 דקות, ואז מיד ציון שורות שנותרו. מגניב שביר לחלוטין, חשוף, כ -30 דקות. הפוך שביר לקלף את הגיליון התחתון של קלף, ואז לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
שביר שומר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1
שביר שומר במיכל אטום, שכבות בין גיליונות של קלף או נייר שעווה, בטמפרטורת החדר 1 חודש.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.