Herbed Lamb-and-White Bean Fricassee might be a good recipe to expand your main course repertoire. This gluten free and dairy free recipe serves 5. One portion of this dish contains around 29g of protein, 7g of fat, and a total of 314 calories. A mixture of tomato wedges, pepper, lamb stew meat, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. To use up the olive oil you could follow this main course with the Sauteed Banana, Granolan and Yogurt Parfait as a dessert.
הוראות
1
Sprinkle lamb with salt.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מלח, לציפוי זכוכית
2
Heat oil in a large Dutch oven over medium heat.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
Add lamb; saut 5 minutes or until browned.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
4
Add bell pepper and garlic; saut 3 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
Add water and next 5 ingredients (water through peas); cover, reduce heat, and simmer 40 minutes, stirring occasionally.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
Add cilantro, sage, and black pepper; simmer 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/2 ענף רוזמרין
7
Note: Substitute 1 pound beef tips for lamb, if desired. Prepare recipe as directed, increasing water from 1/2 cup to 1 cup and simmering from 5 to 15 minutes longer.