פרמזן הרב שרימפס נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך פתיתי פטרוזיליה, שרימפס, תיבול עשב לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. מתכונים דומים: שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, עוגיות פרמזן עשבי תיבול, ו ריזוטו הרב ופרמזן.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף שרימפס; לבשל ומערבבים 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.מערבבים ביין, גבינת פרמזן ותבלינים עד שרימפס מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
למרקם חלק וניתן למריחה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מגישים עם אורז מבושל ומקשטים עם פלחי לימון,אם תרצה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.